Beauty by Leny
Cosmetisch Arts Dr. Babak Delavary is op donderdag 3 oktober weer in de salon, voor net dat beetje extra! + + + SLIM Diet, een goede, gemakkelijke en verantwoorde manier om af te vallen. Beauty Corp by Leny helpt hierbij. Klik hier voor meer informatie +++ + + +

Afslanken

In mijn salon, Beauty Corp by Leny bied ik verschillende manieren om kilo's of centimeters af te vallen.
Methodes om snel de nodige kilo's af te vallen maar ook detoxen voor een goede start van je afvalprogramma of om de verzuringen in je lichaam en je huid tegen te gaan die je hebt opgelopen met teveel etentjes en lekkere wijntjes.

Heerlijk al die snoeperijtjes maar een extra hulpje om je lichaam weer op te schonen is dan geen overbodige luxe. Kijk maar eens op Voedingsconcentraten voor welke manier op jou van toepassing is.

Door verschillende dieetmethodes aan te bieden kun je afvallen op een manier die het beste bij je past, bijvoorbeeld:

Is het SLIM diet iets voor jou?   

Simpel en smakelijk afvallen, begeleid door een team van consulenten en diëtisten, online en/of in het instituut!

Altijd je vorderingen bij de hand op je telefoon.

verantwoord afvallen, zonder vermoeidheid, hongeraanvallen of jojo-effect.

Ook bij het zoeken naar methodes om vele centimeters af te slanken en het lichaam te stroomlijnen hebben wij ons steeds gericht op doordachte en beproefde toepassingen. Bijvoorbeeld wanneer het gaat om het wegwerken van plaatselijke, hardnekkige vetophopingen. Hier bieden wij combinaties aan van lokale behandelingen om het vet ‘los' te krijgen, snelle, effectieve methodes die niet alleen zichtbaar resultaat opleveren, maar die het lichaam ook in een uitstekende conditie brengen.
Klik op de plaatjes hieronder voor meer informatie over de verschillende behandelingen of neem direct contact met ons op.

Naast de hierboven genoemde behandelingen bieden wij nog meer aan:
MediTherm
Medidrainage

meditherm1  medidrainage