Beautycorp by Leny
Ook tips voor je huid in de winterzon vind je op " je huid in de zon". + + + Meld je aan voor een persoonlijk gesprek met cosmetisch arts Dr. Babak Delavary. Op donderdag 24 januari is hij weer in de salon voor een gratis consult.Leer de mogelijkheden kennen die je uitstraling nét dat beetje extra geven. + + + SLIM Diet, een goede, gemakkelijke en verantwoorde manier om af te vallen. Beauty Corp by Leny helpt hierbij. Klik hier voor meer informatie +++ + + +

Afslanken

In mijn salon, Beauty Corp by Leny bied ik verschillende manieren om kilo's of centimeters af te vallen.
Methodes om snel de nodige kilo's af te vallen maar ook detoxen voor een goede start van je afvalprogramma of om de verzuringen in je lichaam en je huid tegen te gaan die je hebt opgelopen met teveel etentjes en lekkere wijntjes.

Heerlijk al die snoeperijtjes maar een extra hulpje om je lichaam weer op te schonen is dan geen overbodige luxe. Kijk maar eens op Voedingsconcentraten voor welke manier op jou van toepassing is.

Door verschillende dieetmethodes aan te bieden kun je afvallen op een manier die het beste bij je past, bijvoorbeeld:

Is het SLIM diet iets voor jou?

Simpel en smakelijk afvallen, begeleid door een team van consulenten en diëtisten, online en/of in het instituut!

Altijd je vorderingen bij de hand op je telefoon.

OF:

Binnen 3 weken 8 tot 10% van uw lichaamsgewicht kwijt? Dat kan met het nieuwe afslanken: BIO HCG 
Bio Hcg is geen wondermiddel. Maar het neemt uw vet weg. Verantwoord, velig en effectief.

verantwoord afvallen, zonder vermoeidheid, hongeraanvallen of jojo-effect.

Ook bij het zoeken naar methodes om vele centimeters af te slanken en het lichaam te stroomlijnen hebben wij ons steeds gericht op doordachte en beproefde toepassingen. Bijvoorbeeld wanneer het gaat om het wegwerken van plaatselijke, hardnekkige vetophopingen. Hier bieden wij combinaties aan van lokale behandelingen om het vet ‘los' te krijgen, om dit vervolgens definitief te verwijderen middels Ultra Geluid. Een snelle, effectieve methode die niet alleen zichtbaar resultaat oplevert, maar die het lichaam ook in een uitstekende conditie brengt of de laatste nieuwe methode Cryo Therapie. Door middel van koude worden vetcellen definitief geelimineerd.
Cryo, de nieuwste hype op gebied van afslanken

Klik op de plaatjes hieronder voor meer informatie over de verschillende behandelingen of neem direct contact met ons op.

Naast de hierboven genoemde behandelingen bieden wij nog meer aan:
MediTherm
Medidrainage
MedSculpt