Beautycorp by Leny
Ook tips voor je huid in de winterzon vind je op " je huid in de zon". + + + Meld je aan voor een persoonlijk gesprek met cosmetisch arts Dr. Babak Delavary. Op donderdag 24 januari is hij weer in de salon voor een gratis consult.Leer de mogelijkheden kennen die je uitstraling nét dat beetje extra geven. + + + SLIM Diet, een goede, gemakkelijke en verantwoorde manier om af te vallen. Beauty Corp by Leny helpt hierbij. Klik hier voor meer informatie +++ + + +

Bio HCG

Het nieuwe afslanken! BIO HCG! Afslanken is een serieuze zaak. En dat vereist een serieuze aanpak. Geen aanpak dus die belooft dat je door een wondermiddel in recordtijd 20 kilo of meer afvalt, alsof het niets is... .
Bio HCG is geen wondermiddel maar het werkt wel, verantwoord, veilig, effectief!

Bent u zo gedisciplineerd om het zelf te doen of heeft u graag een coach op standby?
Kortom, welke manier past het beste bij u; dit dieet zorgt voor een mooie afvloeiing van het overtollige vet!

 doos biohcg
BIO HCG IS:

HORMOONVRIJ.
De originele Bio-HCG afslankmethode waarmee je zonder hongergevoel, zonder gedoe em zonder al te veel moeite gewicht kwijtraakt op juist plaatsen waar dat nodig is. Belangrijk: Bio HCG is of bevat GEEN hormoon!

VEILIG EN NATUURLIJK.
De werking van Bio HCG berust op resonantie-techniek, waarbij de ultramoleculaire frequenties van HCG worden "overgezet" op een volkomen veilige stof, die feitelijk vooral als drager fungeert. Hieraan zijn verder alleen enkele natuurlijke stoffen toegevoegd vanuit, onder andere, de Ayurveda, de chinese kruidengeneeskunde en de orthomoleculaire geneeskunde. Met deze nieuwe stof, die nu dezelfde bio-energetische lading bezit als HCG, worden stofwisseling, eetlust en vetverbranding via een specifiek "regelcentrum" in de hersenen- de hypothalamus- aangestuurd. Gecombineerd met een vet- en praktisch zetmeelvrij dieet leidt dit tot onmiddellijk gewichtsverlies, zonder hongergevoel.

TOT 12% GEWICHTSVERMINDERING IN 24 DAGEN.
In combinatie met een goed vol te houden dieet resulteert een kuur van slechts 24 dagen in een gewichtsafname van 8 tot 12%.
Gegarandeerd zonder bijwerkingen!

GEEN HONGERGEVOEL, GEEN JOJO-EFFECT.
Het grote voordeel van  Bio-HCG is dat het meteen inwerkt op het ongezonde vet dat overgewicht veroorzaakt: Het vet in de inactief geworden vetcellen. De meeste andere afslankmethodes leiden vooral tot vermindering van het vet in de actieve vetcellen, terwijl het lichaam dat juist nodig heeft, bijvoorbeeld als de suikerspiegel daalt of als het koud is of als er een grote inspanning moet worden geleverd. Bij deze afslankmethodes ontstaat dan ook doorgaans een hongergevoel en voel je je moe en slap waardoor je voortijdig met het dieet stopt. Deze dieten zijn berucht om hun jojo-effect.

WAAROM BIO-HCG ? 

8-12% gewichtsafname per kuur                         weegschaal
hormoonvrij
absoluut veilig
fit en happy gevoel
100% natuurlijk
bijbehorend smakelijk(!) dieet
geen gedoe
geen honger
geen jojo-effect geen bijwerkingen
persoonlijke begeleiding

DAAROM! Kuur voor 24 dagen Bio Hcg inclusief persoonlijke begeleiding, 3 metingen en multivitaminen € 165,00.
Bel voor meer informatie of maak meteen een afspraak als ook u besluit af te slanken.

Ervaar zelf het bewijs.

Contact