Beautycorp by Leny
Cosmetisch Arts Dr. Babak Delavary is op donderdag 3 oktober weer in de salon, voor net dat beetje extra! + + + SLIM Diet, een goede, gemakkelijke en verantwoorde manier om af te vallen. Beauty Corp by Leny helpt hierbij. Klik hier voor meer informatie +++ + + +

MediDrainage

Afvallen is bijna niet mogelijk zonder deze innovatieve en wetenschappelijk geteste behandelmethode: De mechanische lymfedrainage.

MediDrainage stimuleert je eigen lymfesysteem op een prettige, aangename en betaalbare manier.
Je lymfesysteem heeft spierbeweging nodig om te kunnen stromen en dus de afvalstoffen af te kunnen voeren. Noodzakelijk om blijvend te kunnen afvallen of plaatselijk je contour te willen verbeteren.
Nu neemt MediDrainage dit van je over, de enige hulp die je moet bieden is veel drinken!
Meteen na de eerste behandeling merk je al verschil, je benen voelen veel lichter, je moet veel naar het toilet en de urine is donkerder van kleur.
Geen pijnlijke massages maar 2x per week een weldaad om 30 minuten in te liggen.

foto's decker 002

 

MediDrainage bestaat uit bandages voor uw benen en heupen en een aparte bandage voor uw buik. De bandages bestaan uit verschillende luchtkamers die in een golfbeweging worden opgepompt van uw voeten naar uw heupen en weer opnieuw. Door deze masserende werking worden uw afvalstoffen gemakkelijk verwijderd alsook slakstoffen die eerder vast bleven zitten, ook al hield u zich strak aan een dieet of sportte u veel.
U voelt zich duidelijk fitter na een behandeling. “Zware Benen”voelen weer licht aan. Restless Legs? Medidrainage biedt ook hier veel verlichting!

Voor de bekende bierbuik, of voor het hardnekkige bolle damesbuikje is de buikbandage ontwikkeld. Veelal is door het vele diëten of door het langdurig eten van ongezonde voeding de dunne darm uitgelubberd en in omvang toegenomen waardoor hij zijn afvalstoffen niet meer weg kan pompen. MediDrainage buikbandage geeft uw dunne darm veel tegendruk waardoor hij zijn afvalstoffen weer kan verwijderen en dus weer kan slinken.
Eindelijk weg dus die hardnekkige buik!
Cellulitis oftewel sinaasappelhuid is ook vaak een combinatie van het vasthouden van vet- en van slakstoffen dus ook hier kan MediDrainage veel bereiken.

Ook als u niet hoeft of wilt afvallen is het zeer gezond om eens per kwartaal uw lymfesysteem te stimuleren, zo houdt u uw lichaam schoon en uw dunne darm in de juiste proporties. 30 Minuten ontspannen in de MediDrainage is in ieder geval prettiger dan een ontslakkingsdieet van water en sap.

In vele klinieken wordt deze methode gebruikt als voor- en als nabehandeling van een esthetische ingreep. Met name bij liposuctie zorgt MediDrainage dat het behandelde gebied snel weer zijn eigen veerkracht terugkrijgt waardoor het vet niet meer zo gemakkelijk nog een keer “vast gaat zitten”.

1 behandeling MediDrainage € 35,00, kuur van 12x € 350,00.


Nieuwsgierig geworden?
Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.