Beautycorp by Leny
Cosmetisch Arts Dr. Babak Delavary is op donderdag 3 oktober weer in de salon, voor net dat beetje extra! + + + SLIM Diet, een goede, gemakkelijke en verantwoorde manier om af te vallen. Beauty Corp by Leny helpt hierbij. Klik hier voor meer informatie +++ + + +

MediTherm

Verminder je vet, verbeter je weerstand
Een hardnekkig buikje, vetophopingen in de bekende probleemgebieden? MediTherm biedt de oplossing. Door een revolutionair gebruik van infrarode straling wordt afslanken een koud kunstje.

foto's decker 021

Met MediTherm worden de bekende probleemgebieden, zoals de buik en onderbuik, heupen en dijen, ter plekke behandeld. De behandeling vindt plaats door middel van bandages die op de bewuste plaatsen worden aangebracht. Deze bandages pompen zichzelf automatisch op, waardoor zij naadloos aansluiten op de huid. Door middel van thermische bewegingen en het gebruik van infrarode straling wordt de bloedcirculatie gestimuleerd, terwijl overtollig vet wordt afgebroken.

Problemen aanpakken bij de bron
MediTherm pakt het probleem aan bij de bron: de overtollige vetcellen. MediTherm betekent: echt afslanken op de lastigste plekken. Het resultaat is direct zichtbaar, al na één behandeling. De buikwand, heupen en dijen zijn aantoonbaar slanker geworden, de huid is gezonder, steviger en veerkrachtiger en zelfs cellulitis wordt gereduceerd.

Slanker figuur en meer weerstand
MediTherm is niet alleen een zeer effectieve methode voor een slanker figuur en een verjongde huid, het is tevens een buitengewoon gezonde manier om meer weerstand op te bouwen. Dus niet alleen de behandelde plekken worden aangepakt; het hele lichaam krijgt een enorme 'gezondheidsboost'. Gebruikers voelen zich prettiger, bouwen meer uithoudingsvermogen op en versterken hun immuniteitssysteem.

MediTherm per behandeling: € 35,00, Kuur van 12 keer € 350,00.

MediTherm Cadeaubonnen? Klik op de link.

Meer weten over MediTherm ?
Vet kwijt op de meest kwetsbare plekjes en gelijktijdig een enorme verbetering van je weerstand. Dat is wat MediTherm je kan bieden. Nieuwsgierig geworden? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.