Beautycorp by Leny
Salon is gesloten van vrijdag 21 sept. tot en met dinsdag 25 sept. Ik ben op cursus! + + + Last van slappe bovenarmen? Kijk bij behandelingen en klik op slappe-bovenarmen + + + SLIM Diet, een goede, gemakkelijke en verantwoorde manier om af te vallen. Beauty Corp by Leny helpt hierbij. Klik hier voor meer informatie +++ + + + Meld je aan voor een persoonlijk gesprek met cosmetisch arts Dr. Babak Delavary. Leer de mogelijkheden kennen die je uitstraling nét dat beetje extra geven. Op donderdag 20 september is hij weer in de salon voor een gratis consult. + + +

MedSculpt

Afslanken én een zichtbaar stevigere huid
Wie kent ze niet, die hardnekkige plekken waar het vet maar niet verdwijnt, hoe verantwoord je ook eet en hoe vaak je ook sport? De buik, billen, bovenbenen, heupen en dijen; het blijven probleemzones. De definitieve oplossing: MedSculpt. Afslanken en verstevigen in één unieke combinatie.

MedSculpt is niet alleen een ideale manier om vet kwijt te raken, de hele huid ondergaat een verjongingskuur. MedSculpt is een snelle en aangename behandeling met een direct merkbaar gevolg. Niet alleen worden overtollige vetcellen verwijderd op de bekende 'probleemzones', ook de huid wordt strakker en veerkrachtiger. Kortom: na deze behandeling zie je er opmerkelijk jonger en vooral stukken slanker uit.

Lichaamscontouren verbeteren
MedSculpt is een nieuw systeem om de lichaamscontouren te verbeteren. Bij dit systeem wordt een speciale micromassage, ook wel endermologie genoemd, cavitatie, gecombineerd met ultrasone trillingen, zonder de lichaamsholte of huid aan te tasten. De MedSculpt brengt een serie masserende impulsen teweeg, die het huidoppervlak en de onderste huidlagen behandelen. Zo worden het lymfesysteem en de bloedcirculatie gestimuleerd, waardoor het overtollige vet snel en probleemloos wordt gereduceerd. Omdat de ultrasone trillingen de vetcellen afbreken, is het resultaat al snel merkbaar.

Succesvol tegen cellulite
Behandelingen met de MedSculpt hebben een opmerkelijk resultaat in de strijd tegen cellulite. De MedSculpt zorgt d.m.v. een combinatie van endermologie en cavitatie voor een nieuwe structurering en een verstrakking van het weefsel in de behandelde huid. Door een betere bloedcirculatie kunnen voedingsstoffen gewoon worden aan- en afgevoerd, in plaats van zich op te hopen tussen de vetcellen.

1 behandeling MedSculpt bodycontour € 85,00;

MedSculpt bodycontour proefbehandeling van € 85,00 voor € 65,00!, Kuur van 12X: € 750,00 inclusief 2x MediDrainage

MedSculpt behandelingen als Cadeaubonnen? Klik op de link.