Beautycorp by Leny
Ook tips voor je huid in de winterzon vind je op " je huid in de zon". + + + Meld je aan voor een persoonlijk gesprek met cosmetisch arts Dr. Babak Delavary. Op donderdag 7 maart is hij weer in de salon voor een gratis consult.Leer de mogelijkheden kennen die je uitstraling nét dat beetje extra geven. + + + SLIM Diet, een goede, gemakkelijke en verantwoorde manier om af te vallen. Beauty Corp by Leny helpt hierbij. Klik hier voor meer informatie +++ + + +

Anti-Aging

Huidverjonging op biologische wijze - met behoud van uw persoonlijke expressie.

Een gezicht zegt meer dan duizend woorden. Een egaal, verzorgd uiterlijk zegt veel over uw persoonlijkheid. 

Om je huid te kunnen activeren en te voeden is het noodzakelijk dat je huid van al zijn afvalstoffen ontdaan wordt, meer dan schoon wordt.

De 1e behandelingen staan dan ook in het teken van het opschonen van je huid, van binnenuit én van buitenaf:

Van buitenaf kunnen we gebruik maken van microdermabrasie; deze masserende methode verwijdert sterk de verhoornde "oude" huid en de massage zorgt gelijk dat je gezichtsspieren mooi ontspannen.

2 in 1 dus met Face Up.

Ideaal voor na de zomer als de zon je huid dikker heeft gemaakt en je je frisse uitstraling kwijt bent.

 

Van binnenuit opschonen wordt gedaan door de Bio Face Lift; een intensieve lymfedrainage voor je huid en hals met een hele prettige "liftende" bijwerking , ook 2 in 1 dus.

Na zo'n opschoningskuur kunnen we verder gaan met verstevigen, voeden, vullen of elastischer maken. Je kiest zelf wat je het eerst wilt aanpakken en samen maken we daar een behandelplan voor. 

Hier in de salon hebben we diverse mogelijkheden om het uiterlijk in optimale conditie te brengen, te verbeteren en zelfs te verjongen. Elke rimpel die je niet behandelt is er één te veel!

  

Je huid in de zon, wat kan wel en wat kan echt niet meer. Kijk op Je huid in de zon


Er jonger uitzien met een gave huid is geen illusie meer, het is mogelijk.

 

 

ijsbollen                              man9Anti Aging is het sleutelwoord in de schoonheidsbehandelingen en in de schoonheidsproducten en de samenwerking hierin geeft een nog sneller en langduriger resultaat.


Onlangs gepubliceerde studies geven aan dat ook voeding een belangrijke rol speelt in het behoud van een jeugdige huid, klik eens op voedingsconcentraten en ontdek de bijzondere werking hiervan.


Verwent u graag uw geliefde? Of zoek je naar een mooi cadeau voor Moederdag? Kijk eens op Cadeaubonnen Hier vindt u kort samengevat een aantal interessante behandelingen. Klik op de plaatjes hieronder voor meer informatie over de verschillende behandelingen of neem direct contact met ons op voor een persoonlijk gesprek.


Onderstaande behandelingen zijn ook mogelijk bij Beauty Corp by Leny:
Face Up
 Bindweefselmassage
MesoTherapie
Deynique tegen rimpels
Voedingsconcentraten

Maak een afspraak voor een gratis huidanalyse.  contact