Beautycorp by Leny
Cosmetisch Arts Dr. Babak Delavary is op donderdag 3 oktober weer in de salon, voor net dat beetje extra! + + + SLIM Diet, een goede, gemakkelijke en verantwoorde manier om af te vallen. Beauty Corp by Leny helpt hierbij. Klik hier voor meer informatie +++ + + +

Face Up

De snelste manier om er jaren jonger uit te zien, microdermabrasie met Face Up is zeer effectief en bovendien zeer aangenaam om te ondergaan.

Er jaren jonger uitzien is nog nooit zo dichtbij geweest. Geen kostbaar verhaal over ingrijpende, medische behandelingen. Met Face-Up wordt een jongere aanblik mogelijk. En betaalbaar!

De Face-Up module is voorzien van een draaiend handstuk dat gebruik maakt van micropulsaties; nauwelijks waarneembare trillingen, die als het ware de dode cellen van de bovenste huidlaag wegpolijsten. Dankzij de ronddraaiende bewegingen kunnen ook de kleinere, lastig te benaderen plekjes op het gezicht worden bereikt. Het resultaat: een steviger huid en gezond uiterlijk.

Tegelijkertijd masseren de micropulsaties de huid- en gezichtspieren, waardoor de bloedcirculatie in het huidweefsel wordt gestimuleerd en verbeterd. Met een bijzondere kunststof kop wordt, na het 'peelen', een crème opgebracht. Deze combinatie van polijsten en voeden bevordert de aanmaak van collageen, het eiwit dat verantwoordelijk is voor de aanmaak van huidcellen.

face-up_behandeling

Betaalbaar en effectief
Face-Up biedt een nieuwe, betaalbare oplossing om er vele jaren jonger uit te zien. Een effectieve, prettige gezichtsbehandeling, die rimpels verwijdert en de huid een strakke, gave aanblik bezorgt. Face-Up maakt gebruik van handige, gemakkelijk hanteerbare en verwijderbare koppen met verschillende fijnheden. Zo biedt Face-Up meer hygiëne en veiligheid, voor ieder huidtype.

Face Up; per behandeling € 57,50. Kuur van 6 keer; € 300,00.

Face Up Cadeaubonnen voor u persoonlijk samengesteld.Nieuwsgierig geworden? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.