Beautycorp by Leny
Cosmetisch Arts Dr. Babak Delavary is op woensdag 28 augustus weer in de salon, voor net dat beetje extra! + + + SLIM Diet, een goede, gemakkelijke en verantwoorde manier om af te vallen. Beauty Corp by Leny helpt hierbij. Klik hier voor meer informatie +++ + + +

MesoTherapie

Voor een mooi opgevuld huidbeeld, ook na uw 40ste verjaardag.
Minder diepe rimpels maar zonder injectie.
Of voor een egale huid zonder pigmentvlekken.

Op je veertigste wordt het serieus. De huid verraadt hoe je op anderen overkomt. Alleen behandelende crèmes geven niet meer het gewenste resultaat. Er is behoefte aan synergetische hulp want in de diepere lagen van de huid liggen de meeste oorzaken van het achteruit gaan van je schoonheid. Om deze reden werken we bij Beauty Corp by Leny met Mesotherapie.

Vroeger mochten alleen artsen de meso-werkzame stoffen met een spuit in de huid injecteren.
Nu is echter een nieuwe methode ontwikkeld, waarbij deze stoffen via de poriën worden ingebracht, zodat de meso-werkzame stoffen de huid op een veel zachtaardige manier binnendringen maar wel tot in de diepe huidlagen.
De nieuwe techniek maakt het mogelijk zeer grote hoeveelheden (ongeveer het drievoudige van een normale cosmetische injectie) in de diepere huidlagen te brengen.
 
Mesotherapie vult uw rimpels op maar zorgt er ook voor dat uw huid meer elasticiteit en veerkracht terugkrijgt. Zo krijgt u een jeugdiger uiterlijk en is dat niet wat we willen?meso-plaatje
Hoe werkt deze methode?
De meso-skin techniek is gebaseerd op het principe van elektro-impulsen. Korte impulsen flitsen op cellen en weefsel. Deze elektro-impulsen werken in de ruimtes tussen de cellen en mobiliseren deze.
Allereerst worden de verbonden celafvalstoffen in beweging gebracht, zodat de ruimtes tussen de cellen worden schoongemaakt. Binnen een fractie van een seconde veranderen moleculen en ontstaat er een ultrakleine porie; de huid wordt meer doorlaatbaar, kan dus veel meer werkzame stoffen opnemen. Absoluut noodzakelijk daarbij is dat deze werkzame stoffen microfijn, schoon en steriel zijn. Dat wordt bewerkstelligd door enerzijds alleen maar fijnmoleculaire stoffen te gebruiken en deze anderzijds zuiver, steriel en direct uit de mesocontainer in de huid te laten stromen.

De juiste verzorging voor thuis, tijdens en na de kuur, zorgt ervoor dat uw huid nog lang gevrijwaard blijft van overpigmentatie en strakker en vitaler blijft.

De behandeling is prettig om te ondergaan en wat natuurlijk het allermooiste is:
U ziet al na één keer resultaat, de huid is veerkrachtiger en mooi gevuld.

Om te zorgen dat uw huid optimaal kan profiteren van de door MesoTherapie ingebrachte werkstoffen, raden we u een kuur aan van tenminste 10 keer, dit geeft een langdurig resultaat.

1 Meso behandeling kost € 130,00

1 kuur van 14 behandelingen inclusief thuisproducten voor 3 maanden: € 1800,00

U kunt ook een proefbehandeling boeken voor € 98,00. Zelfs bij een enkele behandeling ziet u al resultaat.

Hoedt u voor namaak! De naam Meso wordt te pas en te onpas gebruikt.
Alleen de speciale meso apparatuur met de mesogel ampullen zijn betrouwbaar en steriel en garanderen resultaat. Voor deze technische uitvinding is de Nobelprijs uitgereikt.

Heeft u geen idee voor een mooi cadeau? klik op Cadeaubonnen.

Meer weten over MesoTherapie? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.