Beautycorp by Leny
Salon is gesloten van vrijdag 21 sept. tot en met dinsdag 25 sept. Ik ben op cursus! + + + Last van slappe bovenarmen? Kijk bij behandelingen en klik op slappe-bovenarmen + + + SLIM Diet, een goede, gemakkelijke en verantwoorde manier om af te vallen. Beauty Corp by Leny helpt hierbij. Klik hier voor meer informatie +++ + + + Meld je aan voor een persoonlijk gesprek met cosmetisch arts Dr. Babak Delavary. Leer de mogelijkheden kennen die je uitstraling nét dat beetje extra geven. Op donderdag 20 september is hij weer in de salon voor een gratis consult. + + +

Voedingsconcentraten

VOEDINGSCONCENTRATEN, VÓÓR UW GEZONDHEID, TÉGEN ZIEKTES.
Mooie ondersteuning voor een vitale huid.

Er zijn voedingssupplementen en er zijn voedingsconcentraten.
De supplementen zijn, door de fabrikant, exact afgepaste hoeveelheden van benodigde stoffen en komen als zodanig niet in de natuur voor.
De concentraten zijn samengesteld uit wat de natuur ons zelf geeft, geconcentreerde voeding dus.

In de huidige groenten en fruit zitten duidelijk minder vitaminen en mineralen dan vroeger.
Voedingsconcentraten zijn er dan ook niet om gezonde maaltijden te vervangen maar ter compensatie van wat er simpelweg niet meer inzit.

Als we te weinig vitaminen en mineralen binnen krijgen, verliest ons lichaam een gedeelte van het vermogen om gezond te functioneren. Ons lichaam krijgt niet de bouwstoffen die het nodig heeft. We voelen ons gauw moe, gestresst en last but not least onze huid verliest zijn gezonde en vitale uitstraling. We voelen ons niet alleen moe maar we zien er ook nog eens vermoeid en ouder uit.

Op deze pagina vind je alvast waardevolle tips om je lichaam en je huid zo goed mogelijk te helpen de natuurlijke vitaliteit en veerkracht te herstellen.

Voor een persoonlijk advies raad ik je aan om een afspraak te maken.

LEVENSELIXER ALOE VERA DRANK, Woestijnlelie, geschenk van de goden.

AV drank foto

Huid en organen hebben dagelijks behoefte aan diverse biostoffen. Bij een tekort aan voedingsstoffen voelen we ons onwel, de huid ziet er ouder uit en we verouderen sneller. De oorspronkelijke bewoners van Zuid- en Midden-Amerika beschouwen de Aloë Vera plant als bron van vitaliteit. Ze behoort tot de meest heilzame planten van het Amazonegebied, Rio de la Plata en Rio Grande. Na 3 tot 4 jaar ontstaan de waardevolle vitaminen, mineralen en sporenelementen, bitterstoffen, enzymen en aminozuren.
Wetenschappers hebben meer dan 200 bitterstoffen ontdekt in de bladeren van de plant. Deze biologische stimulansen houden de huid en het lichaam in balans.
De bitterstoffen in de Aloë Vera drank neutraliseren het overschot aan zuren in de maag, bindt gifstoffen en is ontstekingsremmend.
Gebruik: ’s morgens op nuchtere maag 1 borrelglaasje ( eventueel met vers sap ).
Bij verkoudheid: 1 eetlepel Aloë Vera sap als mondspoeling.


FIT O YAM

Fit-O-Yam is een uniek werkstoffencomplex dat rijk is aan botanische extracten en extracten uit de zee. Deze leveren het lichaam belangrijke mineralen zoals koper en kiezelzuur.
Uitgekiende botanische antioxydanten neutraliseren de schadelijke vrije radicalen in het lichaam. Magnesium, glucosamine en chondroitine zorgen voor soepele spieren en werken verbluffend tegen kramp.
Onontbeerlijk na je 40ste!

Bij haaruitval, verslapte gelaatsspieren, Fit o Yam verstevigt het bindweefsel, vermindert ouderdomsvlekken bij een dosis van 4 a 5 per dag, versterkt het kraakbeen.
Gebruik: 8 weken, 3 capsules per dag, daarna 1 capsule per dag.


TEUNISBLOEMOLIE + VITAMINE E

Teunisbloemolie is rijk aan Gamma-Linoleenzuur (GLA). Het lichaam maakt GLA van essentiële vetzuren (EFA). Essentiële vetzuren hebben van allerlei functies in het lichaam waarvan de aanmaak van prostaglandine (een hormoonachtige stof) een van de belangrijkste is. Prostaglandine is goed voor onze weerstand, houdt de bloedvaten op spanning en bevordert de spijsvertering en de hersenfunctie.
Teunisbloemolie is uitwendig te gebruiken bij: Huidschilfers, Eczemen, Psoriasis en droge huid.
Teunisbloemolie is inwendig te gebruiken bij: Acne, Jeuk, Psoriasis, Menopauze, Reuma, Overgewicht door Stofwisselingsstoornissen, hooikoorts, allergieën,
huidproblemen, vooral plooitjes rondom de mond, droge ogen bij overgang, Kater, verminderde haargroei, droogterimpels door ouderdom, verminderde elasticiteit van de huid.
Dosering:1 tot max 6 capsules per dag.
De resultaten dienen zich gewoonlijk binnen enkele dagen of zelfs uren aan, afhankelijk van het probleem.


OPC: DRUIVENKERNEXTRACT, Antioxidant
Wat zijn antioxidanten?

  OPC foto 
Oxidatie komt in de natuur doorlopend voor, in de lucht bevindt zich immers zuurstof. De bekendste voorbeelden zijn waarschijnlijk het roesten van ijzer of het verkleuren van een open gesneden appel. Ook in ons lichaam vinden oxidatieprocessen plaats. Net als bij ijzer wordt door oxidatie, iets wat intact is, kapot gemaakt. Aangezien de lucht die wij inademen zuurstof bevat, heeft ons lichaam een systeem ontwikkeld om zich te beschermen tegen de oxidatieve werking van zuurstof: het antioxidantensysteem.
Samen met Vit E, carotenoïden en flavonoïden behoort Vit C tot de belangrijkste antioxidanten in onze voeding.

Hart en vaatziektes komen in Frankrijk minder voor dan in andere noordelijke landen, ondanks het feit dat de Fransen tamelijk vet eten. Deze paradox wordt toegeschreven aan de hoge consumptie van rode wijn in Frankrijk en daarmee de hoge inname van Oligomere ProCyanidinen (OPC). Wetenschappelijk onderzoek heeft uitgewezen dat OPC de stevigheid van de bloedvaatwanden vergroot. Wanneer we bedenken dat OPC het collageen in de bloedvaten versterkt, dan wordt de relatie met ander bindweefsel, ook in de huid, meteen duidelijk.
Vele aandoeningen die met de huid te maken hebben, zijn toe te schrijven aan een degeneratie van het collageen. UV straling is één van de grootste boosdoeners in huidveroudering. Juist tegen deze degeneratie is het OPC, samen met Vit C bijzonder werkzaam. Daarom mag bij een volledige huidverzorging OPC zeker niet ontbreken.
OPC, druivenkernextract: 50X sterker dan Vit E, 20X sterker dan Vit C, Werkt het ouderdomsproces tegen, is bijzonder geschikt voor rokers (3 stuks per dag i.p.v. 2) Verzacht pollenallergie, verdwijnt vaak helemaal, Vermindert klachten bij psoriasis, verzacht allergische reacties en helpt deze te voorkomen en beschermt elastine en collageen.
2 capsules OPC zijn gelijk aan het Vit C gehalte van 20 sinaasappelen,
2 capsules OPC zijn gelijk aan het antioxidantengehalte van 5 kg druiven


Meer weten? Bel mij! Ik maak graag tijd voor je vrij.