Beautycorp by Leny
Ook tips voor je huid in de winterzon vind je op " je huid in de zon". + + + Meld je aan voor een persoonlijk gesprek met cosmetisch arts Dr. Babak Delavary. Op donderdag 24 januari is hij weer in de salon voor een gratis consult.Leer de mogelijkheden kennen die je uitstraling nét dat beetje extra geven. + + + SLIM Diet, een goede, gemakkelijke en verantwoorde manier om af te vallen. Beauty Corp by Leny helpt hierbij. Klik hier voor meer informatie +++ + + +

Behandelingen

Elke behandeling van Beauty Corp by Leny is persoonlijk en uniek. Dit omdat elke behandeling specifiek wordt afgestemd op uw huid en op uw wensen. Een standaard huid is er niet, elke huid is uniek dus wordt uw huid hier persoonlijk en uniek behandeld en niet standaard.

Dat houdt ook in dat wij een enorm aanbod hebben aan verschillende behandelingen waardoor u altijd de perfecte behandeling kunt vinden.

Neem contact met ons op voor een adviesgesprek. Welke behandeling is het beste voor u, welke behandeling genereert het snelst uw beoogde resultaat?

of lees meer over enkele speciale behandelingen hieronder.

Face Up    ijsbollen    SCM massage  mesotherapie zwabberende arm

Face Up, microdermabrasie
SCM bindweefselmassage, pure versteviging
MesoTherapie, het opvullen van uw huid zonder injecties
Voedingsconcentraten, voor uw gezondheid en dé ondersteuning van uw dagelijkse huidverzorging.

Slappe Bovenarmen, Kijk hier wat moeilijk maar wel mogelijk is!