Beautycorp by Leny
Last van Eczeem of Acne? Aanstaande vrijdag 17 mei ben je van harte welkom om de nieuwe aanpak van Pro Bioderm te proberen! Kijk op ProBioderm! + + + Cosmetisch Arts Dr. Babak Delavary is op donderdag 6 juni weer in de salon, voor net dat beetje extra! + + + SLIM Diet, een goede, gemakkelijke en verantwoorde manier om af te vallen. Beauty Corp by Leny helpt hierbij. Klik hier voor meer informatie +++ + + +

Pro Bioderm

ECZEEM, HELP WAT NU?

Wat te doen als je huid alleen maar schilfert, rood ziet, jeukt of super droog is? Je dus last hebt van eczeem?

Smeren, smeren, smeren maar dat haalt de droogte wel weg maar niet de schilfers en de jeuk. Je huid blijft er geïrriteerd uitzien en is dat ook nog steeds.

Of wat als die acne maar niet weggaat en de ontstekingen blijven opkomen?

Pro Bioderm, het antwoord!

Op vrijdagavond 17 mei van 1900 tot 2000 uur ben je van harte welkom om deze nieuwe aanpak zelf te voelen op je huid.

Je huid wordt gereinigd en behandeld met deze Pro Bioderm producten.

Deze kennismaking is voor jou gratis.

Je krijgt een uitgebreide brochure mee zodat je thuis op je gemak de informatie nog eens door kunt lezen.

 

De technici van de Deynique laboratoria zijn gaan kijken waarom je huid zo geïrriteerd is en welke oplossing er gevonden kan worden.

Anders denken heeft al vaker goede resultaten opgeleverd en ook nu weer is een andere visie op het herstellen van je huid de doorslag geweest.

Er werd onderzoek gedaan naar de bacteriehuishouding op je huid, je huidflora, en wat blijkt; als je huid geïrriteerd is dan is juist deze huidflora ernstig verstoord.

Een gezonde huid herbergt ongeveer 1 miljoen bacteriën per cm2. Voor 90% bestaat een gezonde huidflora uit de Staphylococcus epidermidis.

Deze bacterie; belemmert ziekteverwekkers

                      remt ontstekingen en verwondingen

                      verhindert vochtverlies

                      verbetert de huidbarrière

                      behoudt de elasticiteit

                      beschermt tegen vroegtijdige veroudering.

Geen wonder dat je huid geïrriteerd raakt als deze verhoudingen verstoord worden.

Tijd dus om probiotica te ontwikkelen die je huidflora weer kan herstellen! en dat is gelukt!

probioderm Groep 

Om ontstekingen rustig te krijgen is het handig om op alle fronten te strijden dus zijn er niet alleen producten voor op je huid maar ook voor je darmflora te herstellen en zelfs

ook voor je psyche.

De Pro Bioderm huidproducten bevatten een nieuw gepatenteerd ingrediënt; de Probio derm Lactobacillus extract filtrate. Deze, uit melkzuur gewonnen bacterie, herstelt je huidflora enorm en zorgt dan voor een rustig huidbeeld zonder jeuk of schilfers.

        Pro Bioderm serum, Pro Bioderm masker en Pro Bioderm Creme.

De Pro Bioderm Vitobact is een probiotica met Lactobacillen, FOS en Vitamine B12 voor je darmflora, je neemt dit dus in en herstelt niet alleen je darmen maar ook je huid. Voor een gave huid is een gezonde darmflora namelijk vereist.

Het Pro Bioderm Cannaboil voor je psyche komt rechtstreeks uit de hennepplant, Cannabinoiden bevatten nog maar 0,2% THC zodat je niet "High" wordt  maar voldoende CBD waardoor de rust in je lichaam gewaarborgd wordt. Het verlaagt de bloedsuikerspiegel, werkt antikramp, is pijnstillend, ontstekingsremmend, bevordert de slaap, is sterk antibacterieel, bevordert botgroei, vermindert angst en gaat misselijkheid tegen.

Cannabisolie zorgt voor rust in je lichaam!

 

PRO BIODERM EEN SUCCES; EFFECTIEF TEGEN HUIDVEROUDERING

Een uitgebalanceerde huidflora is ook een belangrijke factor als het gaat om het stoppen van transdermaal vochtverlies.

Hoe meer de huidflora intact is, hoe sterker het vocht in de huid kan worden bewaard. En als er voldoende vocht in de huid circuleert, blijven de collageen- en elastinevezels soepel .

Deze vezels lopen daarom minder risico op structurele schade. Het bindweefsel blijft hierdoor strakker, steviger en gladder en de vorming van nieuwe rimpels wordt vertraagd.

Zo wordt het behoud van de bacteriële balans via Pro Bioderm ook een effectief middel tegen huidveroudering.

1. Een verstoorde huidflora kan slecht vocht vasthouden en droogt uit.

2. Huidverzorging met Pro Bioderm stimuleert de huidflora.

3. Opbouw van gezonde huidflora remt het transdermaal vochtverlies.

4. Een gezonde huid laat voldoende vocht in de huid circuleren.

De succesverhalen over Pro Bioderm houden niet op. Wekelijks horen we verhalen over de indrukwekkende resultaten die bereikt worden.

 

De zorg en verzorging van je huidflora is niet alleen een nieuwe manier van handelen, maar is ook een compleet nieuwe manier van benaderen.

Waar tot dusverre het vermijden van bacteriën het allerbelangrijkste was, kiest Pro Bioderm voor een andere werkwijze: de vermeerdering van positieve huidbacteriën.

Dit houdt in eerste instantie in: de negatieve huidbacteriën onder controle krijgen en dan ervoor zorgen dat ontstekingen en irritaties zo veel mogelijk worden teruggedrongen.

Maar minstens zo belangrijk is: een goede bacteriële balans remt het verouderingsproces!

 

Wil je kennismaken met deze nieuwe behandelwijze, maak dan een afspraak voor een vrijblijvend advies

dan kun je de producten voelen en kijken we samen wat voor jou geschikt is.